Even voorstellen

Florian Roman
Florian RomanGZ-Psycholoog
Florian Roman (1986) is gezondheidszorgpsycholoog gespecialiseerd in provocatieve therapie. Hij studeerde klinische- en gezondheidspsychologie aan de universiteit Utrecht en volgde later de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog bij de Radboud universiteit in Nijmegen.

Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door psychologische gespreksvoering, met name de provocatieve stijl waarin hij zich later specialiseerde. Daarnaast geeft hij behandeling in de vorm van Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Schematherapie, Hypnotherapie & NLP.

In 2014 richtte hij zijn privépraktijk op waar hij volwassenen begeleidt die last hebben van psychische klachten. Momenteel is zijn praktijk gevestigd in Gezondheidscentrum de Linde (Bilthoven).

De illustraties op onze site zijn geschilderd door Carel Willink. Hij wordt gezien als de belangrijkste schilder van het magisch realisme, een schilderstijl die met licht, kleur, vorm en diepte een vervreemdende sfeer schept. De voorstellingen ogen reëel, maar zijn uitsluitend mogelijk in de fantasie.